Palvelut - Services

 

Sisustus- ja värisuunnittelu

Tarvekartoituksen perusteella teen tilasuunnittelua, pintamateriaali-, kalustus-, valaistus- ja tekstiilisuunnittelua.

Joko osio kerrallaan tai yhtenäisenä kokonaisuutena.

Kohteeseen tutustumisen ja alkuhaastattelun jälkeen saat suunnittelutarjouksen työlistoineen ja työn raameista sovitaan kirjallisesti.

Luonnosten (myös 3D-mallinnus) ja näytemateriaalien avulla valitsemme yhdessä tilan käyttöön, tyyliin ja budjettiin osuvan kokonaisuuden.

Kirjallinen suunnitelma listaa ja sijoittaa toteutuksen kannalta olennaiset ratkaisut sekä tuotteet hankintatietoineen. Se auttaa hankinnoissa pidemmälläkin aikavälillä.

Tarvittaessa vinkkaan työohjeita, hoidan tilauksia ja yhteyksiä tekijöihin sekä osallistun toteutukseen - näistä sovitaan erikseen.

 

Pihasuunnittelu

Pihan suunnittelussa huomion tontin ja rakennusten arkkitehtuurin puitteissa toiveesi puuhasteluun ja oleskeluun. Suunnitelma tukee itse rakentavaa pihanlaittajaa tai viherrakennusurakan hankintaa. Uudelle pihalle luonnollisesti tavoitellaan säitä ja käyttöä kestäviä rakenteita sekä luodaan viihtyisyyttä kasvillisuudella ja valaistuksella.

Julkisivun väri-ideoinnissa ja ulkorakenteissa selvitetään tietysti rakennuksen, säännösten ja ympäristön asettamat vaateet.


Uniikkityöt

Kaikkea ei saa kaupasta. Löydän tekijät esimerkiksi kankaisille, metallisille ja puisille mittatilaustöille.


Kts. kuvagalleria

Services:

I offer my experience gained in different style home improvement as well as yard projects and proven contacts to realize the plans.

Starting from the preliminary consultation and written framing of the planning job, the design process continues with sketches and material samples for you to comment on. 

The final plan collects the recommended purchases, layouts and specifications needed. 

Together with artisans I have created unique textile, paint, wood and metal works to give some attitude!

Some previous projects: Gallery